Van Mossel Gonthier

Van harte welkom bij de Van Mossel Automotive Groep! 
Graag informeren over de overname tussen Van Mossel Automotive Groep en uw vertrouwde garage Ford Gonthier Mechelen en de positieve ontwikkelingen die dit allemaal voor u brengt.

Van Mossel Automotive Groep: voor mobiliteit, voor iedereen.
Kenmerkend voor het familiebedrijf zijn persoonlijke aandacht, gastheerschap en een uitstekende dienstverlening. Klantentevredenheid, een breed scala aan mobiliteitsoplossingen en scherpe prijzen staan daarbij aan de basis van het succes.

De Van Mossel Automotive Groep is in meer dan 70 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de autobranche met circa 250 vestigingen, een eigen keten aan carrosseriebedrijven en een aantal ambitieuze leasemaatschappijen in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Van Mossel Gonthier staat voor u klaar! 
Van Mossel & Gonthier Mechelen  investeren in de toekomst, binnenkort zal u in onze vestiging enkele veranderingen opmerken, zodat u kan genieten van de ultieme klantenbeleving en wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

Verandert er nog iets naast de naam boven de toegangsdeur?
De u vertrouwde gezichten blijven u graag verwelkomen. Alle medewerkers van Van Mossel Gonthier Mechelen zullen u de persoonlijke aandacht en service geven zoals u dat van hen gewend bent.

Vragen?
Heeft u vragen of wil u graag een afspraak maken?
Dan kunt u contact met ons opnemen op het nummer 015 55 60 71 of via [email protected]

Wij wensen u nog prettige kilometers en alvast tot bij Van Mossel Gonthier Mechelen!

Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen